Στο 12ποντο δια "ροπάλου" για 8 ώρες

Οι χαμηλοί μισθοί που ωθούν τους σερβιτόρους να βασίζονται στα πουρμπουάρ και οι δύσκολες συνθήκες εργασίας τους πολλές φορές "ξεφεύγουν" από τα καθορισμένα όρια των δικαιωμάτων τους.

Μια ανάρτηση φωτογραφίας προκάλεσε αίσθηση αφού έφερε στο φως τις δύσκολες συνθήκες που περνά μια σερβιτόρα για ένα κομμάτι ψωμί.

Συγκεκριμένα, ένα πολυτελέστατο εστιατόριο στον Καναδά, υποχρεώνει όλες τις σερβιτόρες να φοράνε ψηλοτάκουνα κατά την διάρκεια της βάρδιας του, με αποτέλεσμα μια σερβιτόρα να τραυματιστεί από τα 12ποντα.

Όταν

παραπονέθηκε στον διευθυντή της, ότι δεν μπορεί να φορά ψηλοτάκουνα επειδή έχουν ματώσει τα πόδια της, εκείνος, όχι μόνο δεν της επέτρεψε να αλλάξει και να φορέσει χαμηλά παπούτσια, αλλά την επέπληξε και της ζήτησε και την επόμενη ημέρα να φορέσει παπούτσια με ψηλά τακούνια στην δουλειά της.

Οι χρήστες στο Facebook εξαγριώθηκαν με την σχετική ανάρτηση και την αναλγησία της διεύθυνσης του εστιατορίου και κάλεσαν όλους να μποϊκοτάρουν το κατάστημα.

Η ανάρτηση έγινε viral με περισσότερα από 1.000 αρνητικά για το εστιατόριο σχόλια και με περισσότερες από 11.000 κοινοποιήσεις.

Πηγή: techinsider

Keywords
Τυχαία Θέματα