«Μοιάζει με διαφήμιση της Polly Pocket»:Tέσσερις ευρωπαικές εκδόσεις της Huffington Post βλέπουν τη Eurovision

Με τον τελικό της Eurovision να πλησιάζει απόψε 14/5 τέσσερις από τις ευρωπαϊκές εκδόσεις της HuffPost άκουσαν τα τραγούδια τεσσάρων ακόμα υποψηφιοτήτων και έγραψαν την κριτική τους. Για ευνόητους λόγους έχουμε συμπεριλάβει μόνο τραγούδια που έχουν περάσει στον αποψινό τελικό. Eμείς και οι Γάλλοι είμαστε μάλλον οι πιο αυστηροί πάντως!

Ιταλία Francesca Michielin - No Degree of Separation

Τι είπαν οι άλλες εκδόσεις για το τραγούδι

Ελλάδα: Μήπως παραείναι «φυσιολογικό» για τα δεδομένα
της Eurovision ;

Γαλλία: Αγαπάμε τις ιταλικές μπαλάντες και αυτή έχει μεγάλες δυνατότητες . Τραγουδάει ιταλικά, ως το τέλος που τραγουδάει στα Αγγλικά: ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το μήνυμα. Το βιντεοκλίπ της όμως, μας θυμίζει διαφήμιση της Polly Pocket.

Ισπανία: Το τραγούδι έχει μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα τυπικό ιταλικό ρομαντικό τραγούδι και μια επιτυχία της Eurovision. Μου αρέσει το γεγονός ότι τραγουδάει στη μητρική της γλώσσα.

Hνωμένο Βασίλειο Άλλη μια δροσερή τραγουδίστρια που τραγουδά στη μητρική της γλώσσα, με υπέροχη φωνή

Γαλλία Amir - J'ai cherché

Τι είπαν οι άλλες εκδόσεις για το τραγούδι

Ελλάδα: Χαιρετούμε αυτό τον ντίσκο-κούκλο! Ίσως και να είναι το μόνο τραγούδι από τα φετινά που θα μπαίναμε στον κόπο να χορέψουμε.

Iταλία: Aγγελικό πρόσωπο, γδαρμένη φωνή: το τραγούδι αγάπης του Amir μας έκανε να τον ερωτευτούμε. Δεν είναι το πιο τολμηρό τραγούδι, αλλά ο ρυθμός είναι διασκεδαστικός κι έτσι του συγχωρούμε την έλλειψη πρωτοτυπίας.

Ισπανία: Το λάθος που βλέπω στη γαλλική υποψηφιότητα είναι ότι επαναλαμβάνει το μοτίβο που έχει ήδη κερδίσει πέρυσι : Ένας όμορφος άντρας που τραγουδάει ένα πιασάρικο τραγούδι. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος είναι στα γαλλικά (αντί για τα αγγλικά) και δεν υπάρχει ολόγραμμα πάνω στη σκηνή.

Hνωμένο Βασίλειο: Είναι ένα θετικό τραγούδι που θα μπορούσε να πάρει αρκετές ψήφους.

Ισπανία Barei - Say Yay!

Τι είπαν οι άλλες εκδόσεις για το τραγούδι

Ελλάδα: To τραγούδι της είναι ότι πρέπει για διαφήμιση παπουτσιών ή τάξη αεροβικής γυμναστικής

Ιταλία: H Barei μας φέρνει πίσω την ντίσκο. Μας φέρνει τις νύχτες που τελειώνουν το πρωί , όπου είμαστε τόσο χαρούμενοι που θέλουμε να βάλουμε τις φωνές.. Ένα καλό τραγούδι για το είδος του, ρυθμικά σωστό αν και λίγο πολύ στατικό .

Γαλλία : Ούτε μια ισπανική λέξη! Το όλο τραγούδι είναι στα αγγλικά. Ντροπή! Η Ισπανία προσπαθεί να σας κάνει να χορέψετε φέτος, αλλά η βραχνή φωνή της Barei είναι καλύτερη πριν από το τραγούδι παίρνει ρυθμό. Το κλιπ ανήκει στη δεκαετία του ‘90 .

Ηνωμένο Βασίλειο : Πειστικά beat και μια γοητευτική performance από μία τραγουδίστρια όλο ενέργεια η οποία, με τη βοήθεια ενός καθρέφτη μοιάζει με μια πιο «οικογενειακή» έκδοση των Tatu. Δεν είναι για δώδεκα βαθμούς, αλλά ούτε και για μηδέν!

Ηνωμένο Βασίλειο Joe and Jake - You're Not Alone

Τι είπαν οι άλλες εκδόσεις για το τραγούδι

Ελλάδα: Eίμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι τύποι θα έβγαζαν ένα σωρό λεφτά αν τραγουδούσαν σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πλατεία

Ιταλία: Ο Joe και ο Jake κάνoυν τη δουλειά τους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο . Ο ρυθμός είναι πιασάρικος, μεταδοτικός, αλλά καθόλου πρωτότυπος και θυμίζει κάτι που έχουμε ακούσει χίλιες φορές.

Γαλλία: Aκούγεται σαν οι One Direction να έχουν καταπιεί ένα μείγμα Travis και Coldplay. Μάλλον βαρετό.

Ισπανία: Μουσικά είναι ωραίο κι ακούγεται καλά, αλλά νομίζω ότι λείπει η σκηνική παρουσία ή οποιοδήποτε show, που είναι κι αυτό που απαιτεί η Eurovision. Προσωπικά το βλέπω ως ένα μίγμα μεταξύ Justin Bieber και One Direction .

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα