Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη!

Στην τελική ευθεία θα μπουν από αύριο οι ομάδες μας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, την Δευτέρα επιστρέφουν όλοι στην κανονικότητα. Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα προπονητικά τους κέντρα να γεμίζουν, οι Κύπριοι διεθνείς επιστρέφουν αύριο Κύπρο, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θα επιστρέψουν την Τρίτη.

Αυγουστή, Κέρκεζ, Μπεργκ, Καταλά, Τσόρνιγκερ και Κετσπάγια ετοιμάζονται να ριχθούν ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος, με τους Big-6 να δηλώνουν πανέτοιμοι άλλοι για ένα

νέο ξεκίνημα και άλλοι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, για την 10η αγωνιστική, θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ΠΑΕΕΚ στις 22 Νοεμβρίου, με το ματς που ξεχωρίζει να είναι στην Αρένα την ίδια μέρα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο πρώτο χρονικά παιχνίδι την Ανόρθωση το Σάββατο 22 / 11 και την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και το Πάφος-Εθνικός στις 19:00. Κυριακή το μενού έχει επίσης δύο παιχνίδια Ομόνοια-Άρης, Δόξα-ΑΕΛ και η αγωνιστική θα κλείσει την Δευτέρα με τα παιχνίδια που προαναφέραμε.

Ανεξαιρέτως αντιπάλων, όλα τα ματς έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα, υπάρχει ενδιαφέρον για το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες και αν θα έχουμε διαφοροποίηση στην κορυφή ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα