Στην Μόσχα ο Συλικιώτης με την Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης, αναχωρεί την Κυριακή με αντιπροσωπεία της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς για την Μόσχα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι Ευρωβουλευτές θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, Sergey Narychkin, τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, Ivan Melnikov, τον πρόεδρο του κοινοβουλευτικού κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», Sergej Mironov, τον πρώτο αντιπρόεδρο

της Επιτροπής Οικονομικών του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τον πρόεδρο του διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Εργατών Ρωσίας, τον διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων, τον συμπρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την συνεργασία ΕΕ- Ρωσίας, καθώς και με επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ευρώπης της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις όσον αφορά την κατάσταση στην Συρία και την Ουκρανία, η προσφυγική κρίση καθώς και η ενίσχυση της συνεργασίας με την ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από την πρόεδρο της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γκάμπη Τσίμερ, τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ν. Συλικιώτη, τον αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την συνεργασία ΕΕ- Ρωσίας, Τζίρι Μαστάλκα, τον σκιώδη εισηγητή εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς για τα θέματα Ρωσίας, Χέλμουτ Σόλτζ, και την Μπάρμπαρα Σπινέλι, η οποία είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Συνεργασία ΕΕ- Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα