Στη ζυγαριά ο Πέρεθ και τα "θέλω" του Ρόμο

Η αποστολή του Ναουζέτ Πέρεθ ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Ισπανός ήρθε τον προηγούμενο Οκτώβριο για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βάτερμαν και το πέτυχε. Πέραν από τις υποκειμενικές απόψεις που διίστανται, ο Πέρεθ πρόσφερε τα μέγιστα για να έρθει το πρωτάθλημα. Κατέγραψε σημαντικές και σωτήριες αποκρούσεις, με χάι λάιτ τη διπλή στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση, όπου απέτρεψε την κηδεία και διατήρησε τον ΑΠΟΕΛ ζωντανό. Έκανε

και λάθη, σε κάποιες περιπτώσεις παιδαριώδη, όπως το τέρμα που δέχθηκε στην «Αρένα», όμως η ζυγαριά γέρνει στα θετικά.

Το συμβόλαιο του Ισπανού έληξε και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο παρόν στάδιο, αφού ο Πέρεθ θα περιμένει τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να συνεχίσει εδώ την καριέρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το sigmalive.com, ο Πέρεθ έφυγε για διακοπές, όμως θα επιστρέψει στην Κύπρο μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Από τη στιγμή που ο Ρόμο βάζει όρους για να μείνει και κανείς δεν μπορεί να του εξασφαλίσει εκ των προτέρων θέση στο βασικό σχήμα, οι πιθανότητες του Πέρεθ αυξάνονται.

Όλα, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα