Στη Λετονία για τουρισμό στρέφονται τα κατεχόμενα

Σε συμφωνία με 15 τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στην Λετονία για να φέρουν τις επόμενες ημέρες κατέληξε ο “υπουργός” τουρισμού, Φαίζ Σουτσιούογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η διευθύντρια του γραφείου True travel, Αϊντίν Καρατσιάι ήρθε καλεσμένη του “υπουργού” στο ψευδοκράτος και με άλλους ξεναγούς και τουριστικούς πράκτορες επισκέφθηκαν ιστορικούς τόπους και ενημερώθηκαν για τον τουρισμό. Όπως ανέφερε, έχουν ετοιμάσει πρόγραμμα επισκέψεων στα κατεχόμενα και οι Λετονοί τουρίστες θα έρχονται

αρχικά με πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών και στη συνέχεια με ναυλωμένες πτήσεις από την Λετονία.

Ικανοποίηση για το ενδιαφέρον της Λετονίας για το ψευδοκράτος εξέφρασε ο κ. Σουτσιούογλου λέγοντας πως λόγω του κλίματος οι τουρίστες μπορούν να επισκέπτονται το μέρος 12 μήνες το χρόνο. Στο νησί ο χειμώνας δεν είναι βαρύς, στη θάλασσα μπορεί κάποιος να μπει ολόχρονα και ο ήλιος δεν λείπει 365 μέρες το χρόνο, πρόσθεσε εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι οι Λετονοί τουρίστες θα μείνουν ικανοποιημένοι από την παραμονή τους στην Κύπρο και μίλησε για την φυσική, θαλάσσια και πολιτιστική ομορφιά του ψευδοκράτους.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα