Στη Euroleague μετά από 9 μήνες ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει σε αγώνα της Euroleague ύστερα από σχεδόν εννέα μήνες και θα είναι στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Νίκος Παππάς, η επιστροφή. Ο Έλληνας γκαρντ του «τριφυλλιού», που υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Γενάρη, γύρισε στη δωδεκάδα των νταμπλούχων για ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ύστερα από σχεδόν εννέα

μήνες.

Συγκεκριμένα, η τελευταία εμφάνιση του Παππά στην Euroleague ήταν στις 18 Ιανουαρίου 2019 (18/1), κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Στη συνέχεια, είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία του αγώνα με την Μακάμπι και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να αρχίσει την αποθεραπεία του, η οποία είχε σκληρή δουλειά στο ΟΑΚΑ, αλλά και τις ΗΠΑ

Ο 29χρονος παίκτης, λοιπόν, επιστρέφει στην «πράσινη» δωδεκάδα αγώνα Euroleague στις 17 Οκτωβρίου (17/10), έπειτα από σχεδόν εννέα μήνες, για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της regular season. Άλλωστε, ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το ματς με τον Προμηθέα είχε ξεκαθαρίσει πως ο Παναθηναϊκός τον έχει ανάγκη και για τα ευρωπαϊκά ματς. 

Ο Παππάς έχει πάρει τη θέση του Ίαν Βουγιούκα, που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και ήταν ανέτοιμος για αυτή την αναμέτρηση. Πλέον, μένει να φανεί αν και για πόσο θα χρησιμοποιηθεί από τον «Άρτζι» κόντρα στους Ιταλούς. 

Όσο για την Αρμάνι, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον τραυματία Σέλβιν Μακ, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Νοκ - άουτ παραμένουν και οι πολύτιμοι Αρτούρας Γκουντάιτις - Νεμάνια Νέντοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα