Ακιντζί: Ταυτοποιήθηκαν όσοι απειλούσαν να με σκοτώσουν

Εντοπίστηκαν και έχουν σταλεί στην λεγόμενη «Γενική Εισαγγελία» του ψευδοκράτους όσοι απείλησαν να σκοτώσουν τον Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, ένεκα μιας δήλωσης του - σε σχέση με την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία - κάποιοι πριν από μερικές ημέρες λόγω των απόψεων και των σκέψεων που μοιράστηκε, εξαπέλυσαν απειλές εναντίον του ακόμη και απειλές ότι θα τον σκοτώσουν.

Αυτοί οι άνθρωποι ταυτοποιήθηκαν και διαβιβάστηκαν στον «Γενικό Εισαγγελέα» και την «Αστυνομία» σήμερα, ανέφερε. Από τώρα και στο εξής θα προχωρήσει

το όλο ζήτημα στο πλαίσιο της νομικής διαδικασίας, πρόσθεσε.

Η ελεύθερη έκφραση ιδεών σε αυτό το τόπο σημείωσε θα συνεχίσει να είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές μας που ποτέ δεν θα συμβιβαστούμε, υπογράμμισε.

Δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιούμε το ίδιο στυλ έναντι εκείνων που απειλούν, πρόσθεσε.

Για μια ακόμη φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και μου έδειξαν την αλληλεγγύη τους από την πρώτη στιγμή, σημείωσε.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά τη σημασία της διατήρησης του επιπέδου σε όλα τα γραπτά και τις ομιλίες μας, ανεξάρτητα από το πόσο προσβεβλημένοι είμαστε, τόνισε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα