Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι τη Δευτέρα

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, σε κάποιες ορεινές περιοχές και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά θα παραµείνει

µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα ενώ από την Τρίτη σταδιακά πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα