Στα ημιτελικά η Μίλαν

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Coppa Italia εξασφάλισε η Μίλαν, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κάρπι στο "Σαν Σίρο". Γκολάρα με ραμπόνα ο Μπάκα.

Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ωστόσο η Μίλαν είχε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Κάρπι, που φιγουράρει στην πρότελευταία θέση της Serie A. Οι "ροσονέρι" άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με ένα

πολύ όμορφο γκολ του Κάρλος Μπάκα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ραμπόνα. Ο Κολομβιανός είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της Μίλαν, καθώς ήταν εκείνος που έδωσε την πάσα στον Νιάνγκ για το 2-0 στο 29'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, με τον Μανκόσου να απειλεί αρχικά στο 49' και ένα λεπτό αργότερα να μειώνει σε 2-1, στο ντεμπούτο του με τη νέα ομάδα του, βάζοντας ξανά την Κάρπι στο ματς. Η Μίλαν κατάφερε να διαχειριστεί άψογα το προβάδισμά της, ιδιαίτερα μετά το 70', το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι παίκτες του Μιχαΐλοβιτς εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σπέτσια-Αλεσάντρια.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Μίλαν - Κάρπι 2-1

(14' Μπάκα, 29' Νιάνγκ)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

21:00 Σπέτσια - Αλεσάντρια

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

21:45 Νάπολι - Ίντερ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

21:45 Λάτσιο - Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα