Στα γραφεία του ΑΚΕΛ ο Αβέρωφ για να συναντήσει Άντρο (ΦΩΤΟΣ)

Στα γραφεία του ΑΚΕΛ βρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το ΑΚΕΛ δέχθηκε το κάλεσμα του κύριου Νεοφύτου για ένα κύκλο επαφών με κύριο θέμα τον προϋπολογισμό και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο ΓΓ του ΑΚΕΛ,

Άντρος Κυπριανού είπε πωε«είχαμε μία ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με τον κύριο Νεοφύτου μετά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την καταψήφιση. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαστε διαφορετικά κόμματα όσο μας αφορά δεν θέλουμε ο τόπος μας να μπει σε περιπέτειες εμείς ως ΑΚΕΛ είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. θα επαναλάβω αυτά τα οποία έχουμε πει τις τελευταίες μέρες. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Η κυβέρνηση έπρεπε να κάμει αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή να μπει σε συζήτηση με όλα τα κόμματα. Είναι ευθύνη της για να διαμορφώσει συνθήκες συναίνεσης. Εάν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας καλέσει σε συνάντηση είμαστε έτοιμοι να του μεταφέρουμε τα όσα συζητήσαμε με τον κύριο Νεοφύτου. Με αυτή την ευκαιρία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για το κυπριακό».

«Η άποψη του ΑΚΕΛ είναι πως ο ΠτΔ πρέπει να απευθυνθεί στον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για να υπάρξει συνάντηση έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Έχω ενημερώσει τον κ Νεοφύτου για τις βασικές προτάσεις για τον ΠτΔ.

Όσο αφορά τον προϋπολογισμό ο κύριος Κυπριανού είπε ας μην συζητούμε για τα σενάρια του προϋπολογισμού

Διαβάστε ακόμη: 

Με προτάσεις στο Προεδρικό ο Σιζόπουλος:Από την Κυβέρνηση εξαρτάται η γεφύρωση

Καταψήφιση προϋπολογισμού: Οι αντιδράσεις και η επόμενη μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα