Στόχος η επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, για θετικό αποτέλεσμα η Πάφος

To πρώτο χρονικά παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής (16:00) ανάμεσα στην Ανόρθωση και στην Πάφο.

 Από βαθμολογικές απώλειες προέρχονται αμφότερες οι δύο ομάδες,καθώς η μεν Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Ερμή και η δε, Πάφος ηττήθηκε με 2-1 από την Ομόνοια.Γίνεται σαφές πως και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στο «καλύτερο φεγγάρι» τους μετά τα 2 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα .

 Για τους γηπεδούχους γίνεται επιτακτική η νίκη για να μην απομακρυνθούν περισσότερο από την

κορυφή και να διατηρήσουν την απόσταση τους από τις ομάδες που τους ακολουθούν.

Ωστόσο και η Πάφος έχει ανάγκη τους βαθμούς εάν θέλει να μπει στο γκρουπ της πρώτης εξάδας και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Φέτος αγωνίστηκαν μεταξύ τους άλλες δύο φορές.Μία για το πρωτάθλημα όπου η Ανόρθωση επικράτησε με 1-0 και μία για το κύπελλο που και πάλι νικήτρια ήταν η Ανόρθωση με το ίδιο σκορ.

Θυμίζουμε πως η «κυρία» είναι στην τρίτη θέση με 27 βαθμούς και την ομάδα της Πάφου να βρίσκεται στην έβδομη θέση με  20 βαθμούς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια πρέπει να βρει τη συνταγή της επιτυχίας για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην ομάδα και πρέπει να το κάνει αρχής γενομένης απέναντι στην Πάφο. Στα αγωνιστικά θα απουσιάσουν οι Σελίν και Οκριασβίλι,ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Αμπαρτζουμιάν,Νταουσβίλι και Ελουντού.

Από την άλλη ο Ουκρανός τεχνικός της Πάφου που βρέθηκε κοντά στο βραβείο του καλύτερου προπονητή για το μήνα Νοέμβριο μετά την πολύ καλή πορεία της ομάδας του,θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στα θετικά αποτελέσματα.Ο Μιχαϊλένκο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βα λόγω καρτών και των Χάτσινσον, Φυλακτού και Βαλεριάνο λόγω τραυματισμού,ενώ θα έχει στη διάθεσή του τον Βαλακάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στόχος, Ανόρθωση, Πάφος,stochos, anorthosi, pafos