Σσσσς, τώρα μιλάει ο Κριστιάνο!

Στην Χρυσή Μπάλα καταβαραθρώθηκε, στην… κανονική μπάλα κλείνει στόματα: ο Ρονάλντο έβαλε δύο γκολ στην Άρσεναλ, έφτασε τα 801 στην καριέρα του και χάρισε στην Γιουνάιτεντ ένα τρίποντο τεράστιας σημασίας κόντρα στους «Κανονιέρηδες» (3-2).

Δύσκολα θα υπήρχε κάποιος που θα πίστευε ότι δεν θα «αντιδράσει». Στο επόμενο ματς μετά τη Χρύση Μπάλα, ο Πορτογάλος μύθος έδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος σκόρερ του αθλήματος και με δύο κόντρα στην Αρσεναλ έφτασε τα 801

στην αδιανόητη καριέρα του. Χάρη στον CR7 η Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 την Αρσεναλ και βλέπει πλέον την απόσταση από την 4άδα στους 3 βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ είχε τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς, όπως αυτή με τον Ρονάλντο, όμως ήταν η Αρσεναλ που άνοιξε το σκορ. Και το έκανε έναν από τους πιο περίεργους τρόπους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Στο 14’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φρεντ πάτησε τον Ντε Χέα και τον έριξε στο έδαφος, η μπάλα απομακρύνθηκε και ο Σμιθ-Ρόου με βολέ εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Ο διαιτητής δεν φάνηκε να παίρνει κάποια ξεκάθαρη απόφαση και τελικά έπειτα από χρήση VAR το 0-1 μέτρησε.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ αντέδρασε, έφτασε άμεσα την κατοχή στο 61% και στο 35’ ο Παρτέι έκοψε την τελευταία στιγμή και στο 37’ το σουτ του Μαγκουάιρ πήγε στον Ράμσντεϊλ. Στο 38’ ο Μαρτινέλι πλάσαρε άσχημα από καλή θέση και τελικά η Αρσεναλ δέχθηκε την ισοφάριση στο 44’ όταν ο Σάντσο συνδυάστηκε με τον Φρεντ και ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε από κοντά (1-1).

Το ματς ήταν γεμάτο και στην επανάληψη και αυτό δεν άργησε να φανεί. Στο 46’ ο Ντε Χέα σταμάτησε την προσπάθεια του Γκάμπριελ με την πλάτη και στο 48’ το αριστερό του Ρονάλντο απέκρουσε ο Ράμσντεϊλ. Δυστυχώς για τον νεαρό keeper ήταν το τελευταίο πράγμα που θα θα έκανε κόντρα στον μυθικό Πορτογάλο.

Στο 52’ ο Κριστιάνο σφήνωσε την μπάλα στη γωνία μετά το γύρισμα του Ράσφορντ για το 2-1 αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα η Αρσεναλ απάντησε με το πλασέ του Οντεγκααρντ μετά την ασίστ του Μαρτινέλι (2-2). Η βραδιά όμως ανήκε στον Ρονάλντο, ο οποίος στο 67’ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Φρεντ και υπέγραψε τη μεγάλη νίκη (3-2).

Keywords
Τυχαία Θέματα