«Κηδεία» στο 99' έκανε η Ουντινέζε στη Λάτσιο!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Λάτσιο, η οποία μετά τις σερί ήττες, έχασε μέσα από τα χέρια της μια σημαντική νίκη που θα είχε έρθει έπειτα από μεγάλη ανατροπή. Η Ουντινέζε μπορεί να πανηγυρίζει με τον βαθμό στην Αιώνια Πόλη αφού αυτός ήρθε στο 99ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 17’ στην πρώτη σοβαρή φάση οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Μπέτο και στο 32’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο ίδιος προκάλεσε σοκ στο Olimpico με το 0-2. Δύο λεπτά μετά ο Ιμόμπιλε σε κενό τέρμα μείωσε σε 1-2 αλλά το ημίχρονο

βγήκε με 1-3 για την Ουντινέζε καθώς στο 44’ ο Μολίνα αξιοποίησε την πάσα του Ντεουλοφέου (1-3).

Οι οπαδοί της Λάτσιο αποδοκίμασαν στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο δεύτερο η ομάδα του Σάρι τα έδωσε όλα. Στο 51’ ο Πέδρο ήταν εκεί για να μειώσει σε 2-3 και στο 56’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με τρομερό αριστερό ισοφάρισε σε 3-3. Οι ομάδες είχαν στη συνέχεια από μία αποβολή με τους Πάτρικ και Μολίνα να φεύγουν νωρίς και στο 79’ το γκολ του Ατσέρμπι μέτρησε για το 4-3.

Όμως η ομάδα του Λούκα Γκότι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 99’ ο Αρσάλ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ χαρίζοντας στην ομάδα του ένα τρελό βαθμό (4-4).

Keywords
Τυχαία Θέματα