Σοκ με Μοράτα στη Ρεάλ

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αλβάρο Μοράτα, καθώς αυτό που θεωρήθηκε ως ένα μικροπρόβλημα μετά το φιλικό παιχνίδι στο Λονδίνο μεταξύ των εθνικών ομάδων Αγγλίας και Ισπανίας (2-2), αποδείχθηκε τελικά ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής Ισπανός φορ έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού κι έτσι ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει

πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια της Ρεάλ σε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λιγκ. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ, η διοίκηση των «μερένχες» κατηγορεί την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Μοράτα.

Η διοίκηση της Ρεάλ υποστηρίζει ότι ο Ισπανός άσος, μολονότι αισθάνθηκε ορισμένες ενοχλήσεις στο ματς κόντρα στην ΠΓΔΜ, αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό του «Γουέμπλεϊ», δίχως προηγουμένως να έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με συνέπεια η κατάστασή του να επιδεινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα