Σ.Μαλάς: Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της Αριστεράς

"Με την ευκαιρία της απόφασης για στήριξη της υποψηφιότητας μου στις Προεδρικές Εκλογές του 2018, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο της Αριστεράς, τα μέλη και την ηγεσία του ΑΚΕΛ για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό μου"αναφέρει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς.

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία του ΑΚΕΛ, τονίζοντας

ότι "Η ιστορία του ΑΚΕΛ και ευρύτερα της Αριστεράς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία της πατρίδας και του λαού μας. Οι αγώνες και οι θυσίες της Αριστεράς για τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο είναι καταγραμμένα".

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι "η συνεργασία θα είναι γόνιμη, παραγωγική και στηριγμένη σε κοινούς στόχους αλλά και στον αλληλοσεβασμό στις διαφορετικές προσεγγίσεις. Η σύνθεση διαφορετικών απόψεων είναι στοιχείο υγείας και δημοκρατίας. Είναι κινητήρια δύναμη βελτίωσης και προόδου".

Ξεκαθαρίζει ότι "κοινή μας βούληση με το κόμμα της Αριστεράς είναι να διαμορφώσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία που θα αγκαλιάζει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και πολίτες του τόπου μας. Θα αγκαλιάζει τους νέους που προσδοκούν πολύ περισσότερα από την πολιτεία και την κοινωνία της Κύπρου. Όσους επιδιώκουν μια λύση αρχών στο Κυπριακό. Όσους πιστεύουν ότι υπάρχει ένας διαφορετικός δρόμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του τόπου. Όσους ζητούν νέα πρότυπα πολιτικής συμπεριφοράς".

Προσδοκία του, όπως αναφέρει, είναι "με τις θέσεις και τις προτάσεις μου, με το ύφος και το ήθος της εκστρατείας μας, θα ανταποκριθώ στις ελπίδες αυτών που με στηρίζουν αλλά και στις απαιτήσεις αυτών που στέκονται σήμερα κριτικά προς την υποψηφιότητά μου".

"Μοναδικό μου μέλημα, είναι να υπηρετήσω τη χώρα μας, ως Πρόεδρος όλων των Κυπρίων", αναφέρει κλείνοντας ο Σταύρος Μαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα