Έρχονται νεφώσεις από αύριο το απόγευμα

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Σταδιακά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί

ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα υπάρχουν τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο µέχρι την Τετάρτη και περαιτέρω µικρή άνοδο την Πέµπτη, στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα