Σκόρπισε την Γουότφορντ με τεσσάρα η Σίτι (vid)

Με τον Στέρλινγκ να σκοράρει δύο φορές, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε για πλάκα από την έδρα της Γουότφορντ (0-4), σε βάρος της οποίας έχει πλέον 13x13 στην Premier League.

Εριξε στους 15 βαθμούς την διαφορά από την Λίβερπουλ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έκανε κομμάτια εκτός έδρας την υποψήφια για υποβιβασμό, Γουότφορντ. Οι Πολίτες έχουν μια αδιανόητα πελατειακή σχέση με τους Hornets, σε

βάρος των οποίων έχουν πλέον 13 νίκες σε 13 ματς στην Premier League, με τα γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις να είναι πλέον 50-6! Δύο φορές σκόραρε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο +3 από την 18η,  Αστον Βίλα, με ματς περισσότερο παρέμεινε η Γουότφορντ.

Ο Αγγλος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 31' με τρομερή ρουκέτα μέσα από την περιοχή στο απέναντι παραθυράκι και στο 40', έπειτα από δικό του πέναλτι που απέκρουσε ο Φόρστερ, έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-2. Στην επανάληψη, η Σίτι έβαλε νωρίς ακόμα δύο γκολ για να περάσει ένα πολύ εύκολο απόγευμα στο Vicarage Road. Στο 63', από κοντά ο νεαρός Αγγλος μέσος, Φιλ Φόντεν, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το 0-4 που έμελλε να είναι το τελικό, διαμόρφωσε 'μόλις' στο 66' ο Γάλλος σέντερ-μπακ, Αϊμερίκ Λαπόρτ, με κεφαλιά έπειτα από την 19η ασίστ του Ντε Μπρόινε, στην φετινή PL.

Keywords
Τυχαία Θέματα