Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε η Στέλλα Μισιαούλη-Δημητρίου

Δεν έχει τη λύση για όλα τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας στο Δήμο Στροβόλου και τα οποία βιώνουν καθημερινά οι δημότες, ανέφερε η υποψήφια για τη Δημαρχία Στροβόλου, Στέλλα Μισιαούλη-Δημητρίου, αναφέροντας παράλληλα ότι έχει τη δύναμη να εργαστεί σκληρά «ώστε να κερδίσουμε ξανά τον Στρόβολο που μας αξίζει».

«Οι πολιτικές που θα ακολουθήσουμε εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα στηριχθούν από τους δημότες του Στροβόλου», είπε η κ. Μισιαούλη σε ομιλία της κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο Καβάζογλου και Μισιαούλη, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη συγκέντρωση έγινε επίσης παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και Σχολικών Εφόρων Στροβόλου με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ και σε αυτήν παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Στην ομιλία του, ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε στην ποιοτική διαφορά των υποψηφίων του ΑΚΕΛ για τις Δημοτικές Εκλογές, καθώς όπως είπε, το ΑΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που ακολούθησε δημοκρατικές διαδικασίες για ανάδειξη των υποψηφίων.

Η δράση αλλά και το έργο του ΑΚΕΛ, πρόσθεσε, είναι συνυφασμένα με τα προβλήματα του κόσμου στις τοπικές κοινωνίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Κυπριανού προχώρησε στη συνέχεια σε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα