Πώς θα κινηθούν αύριο, 16 Νοεμβρίου, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Υπομονή για μία ακόμη ημέρα θα πρέπει να κάνει αύριο, Τετάρτη, το επιβατικό κοινό καθώς η επίσκεψη Ομπάμα σε συνδυασμό με τις στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μταφοράς δημιουργούν δυσκολίες στις μετακινήσεις.

Ειδικότερα, η Ακρόπολη θα είναι κλειστή όλη μέρα. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού: «Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016, οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης

και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) θα παραμείνουν κλειστοί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Κατά συνέπεια, η σταθμός του Μετρό Ακρόπολη θα παραμείνει κλειστός από τις 9:30, με τη διέλευση των συρμών να γίνεται χωρίς στάση.

Το Τραμ δεν θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 16:00

Προαστιακός: Από ώρα 15:00 έως και τουλάχιστον 16:30 τα δρομολόγια δεν θα φτάνουν στο Αεροδρόμιο αλλά θα τερματίζουν στο Κορωπί.

Επιπροσθέτως η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα διακόψει τη λειτουργία της από τις 21:00, λόγω στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών της γραμμής.

Να σημειωθεί ότι και πάλι, αναμένεται κλείσιμο των δρόμων από τους οποίους θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του προέδρου 30'-60' νωρίτερα, με τον Μπαράκ Ομπάμα να αποχωρεί από τη χώρα μας το μεσημέρι.

Επίσης θα ισχύσουν απαγορεύσεις πορειών και δημόσιων συναθροίσεων ως τις 15:00 στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και έως τις 16:00 στο κέντρο της Αθήνας, στην Αττική Οδό και στη Βάρης Κορωπίου, καθώς και στη Λεωφόρο Συγγρού.

Επίσης θα συνεχιστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του Πολυτεχνείου και οι τροποποιήσεις διαδρομών Λεωφορείων και Τρόλεϊ που διέρχονται από την περιοχή.

Keywords
Αναζητήσεις
πως θα κινηθουν τα μεσα αυριο, μεσα μεταφορασ αυριο
Τυχαία Θέματα