Σκέψεις για Καταστατικό του Συμβ. Ενεργειακής Στρατηγικής

Με έμφαση την ανάγκη δημιουργίας καταστατικού του, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (8.5) η Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ενεργειακής Στρατηγικής στο Προεδρικό.

Με το πέρας της Συνεδρίασης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ανέφερε πως έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ενεργειακή στρατηγική, υπενθυμίζοντας ότι το Συμβούλιο αυτό αποτελεί θεσμό του ίδιου το Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Συζήτηση έγινε και για τον τρόπο με

τον οποίο μπορεί το Συμβούλιο να λειτουργήσει «ακόμη καλύτερα», όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της συνεργασίας του εν λόγω θεσμού με το Συμβούλιο Γεωστρατηγικών Μελετών.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο γύρο αδειοδότησης, ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως η τελευταία έκθεση για τον γύρο αυτό έχει ακολουθηθεί πλήρως.

Ερωτηθείς αν κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «έχουν συζητηθεί τα πάντα και το Συμβούλιο είναι σε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο Γεωστρατηγικών Μελετών και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό γιατί και στην πράξη εδώ και τρία χρόνια γίνεται δουλειά που θα έπρεπε να γίνεται σε μια Δημοκρατία και ειδικά στην Κυπριακή Δημοκρατία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα