ΕΔΕΚ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Χ.Τουλούπης

Με τη φράση "οι πολιτικοί πρέπει να ξέρουν και να χάνουν", επέλεξε ο Χρυσός Τουλούπης να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση αναπληρωτή προέδρου της ΕΔΕΚ.

Αυτό δήλωσε στο Σίγμα, ο υποψήφιος για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΔΕΚ Χρυσός Τουλούπης, με την αφορμή της απόσυρσης της υποψηφιότητάς του. Το μήνυμα της βάσης ήταν ξεκάθαρο,

ανέφερε και σημείωσε πως οι πολιτικοί πρέπει να ξέρουν και να χάνουν.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τόνισε ότι "Δεν χρειάζεται άλλη εκλογική αναμέτρηση σε διάστημα μίας βδομάδας" και ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και συνεχάρη την ανθυποψήφιά του, Μαρία Βασιλειάδου για την εκλογή της στη θέση αναπληρωτή προέδρου της ΕΔΕΚ.

Διαβάστε σχετικά: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΔΕΚ

Με την αποχώρηση Τουλούπη, αποφεύγεται η εκλογική διαδικασία που θα γινόταν αυτή την Κυριακή, καθώς κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, κανένας από τους υποψηφίους αναπληρωτές προέδρους, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το 50%+1 ψήφους, όπως προνοεί το καταστατικό του κόμματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Μαρία Βασιλειάδου με 41,13% εξελέγη Αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Χρυσός Τουλούπης είχε λάβει κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, 25,54%

Η κυρία Βασιλειάδου με ανάρτηση της σχολίασε την απόσυρση της υποψηφιότητας από πλευράς του κυρίου Τουλούπη

https://t.co/PVOCo4EfrO

— Maria Vasiliadou (@MVasiliadou) 8 Μαΐου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα