Σκέμπρι: "ΑΕΛ και Ανόρθωση να σεβαστούν τον εαυτό τους"

"Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, έχουμε δύο τελευταία παιχνίδια", δήλωσε στην κάμερα της ιστοσελίδα μας ο Αντρέ Σκέμπρι, παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τη δεύτερη θέση. Δείτε τι είπε για τους επόμενους δύο αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ και τον σεβασμό που πρέπει να επιδείξουν στους εαυτούς τους.

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σκέμπρι στο Sigmalive:

"Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι

για εμάς, χάσαμε όμως. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, έχουμε δύο τελευταία παιχνίδια. Πιστεύω η ΑΕΛ και η Ανόρθωση (αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ), πρέπει να σεβαστούν τον εαυτό τους και να κάνουν ό,τι μπορούν. Γιατί όχι, μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμη ελπίδες, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση είναι πολύ καλές ομάδες και μπορούν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι όπως τη ζωή. Η ζωή είναι άδικη. Το πιστεύω ότι ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον τίτλο.

Για το κύπελλο: Το κύπελλο είναι το τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα πρώτα.

Για τον κόσμο: Το παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν εκπληκτικό, η Κύπρος πρέπει να κάνει κάτι για τους οπαδούς. Η ομοσπονδία πρέπει να κάνει κάτι για να φέρει πίσω τους οπαδούς στα στάδια. Όταν ήρθα το 2012 στην Κύπρο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, κάθε παιχνίδι έμοιαζε με ντέρμπι".

Keywords
Τυχαία Θέματα