Σήμερα το τελευταίο αντίο στο ζεύγος του διπλού φονικού

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα οι Γιώργος Χατζηγεωργίου και Κωνσταντίνα Σεργίου Χατζηγεωργίου, θύματα του διπλού φονικού που σημειώθηκε στον Στρόβολο την Πέμπτη (19/4).

Διπλό φονικό: Περιπλέκεται το παζλ – Λύσεις κι από Βρετανία;

Συγκεκριμένα, το άτυχο ζεύγος κηδεύεται σήμερα, Τρίτη (24/4), στον ιερό ναό Τιμίου Σταύρου στον Στρόβολο, στις 15:30 το απόγευμα.

Η οικογένειά τους καλεί όλους όσοι τιμούν τη μνήμη

τους «να παραστούν και να συμπροσευχηθούν μαζί τους». Μάλιστα, παρακαλούν όπως γίνουν εισφορές για τις άπορες οικογένειες της ενορίας τους.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:30.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του νωρίς το πρωί στο Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης επανέλαβε ότι οι Αρχές συνεχίζουν τάχιστα τη διερεύνηση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης που συγκλονίζει την Κύπρο κι όχι μόνο. Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, υπάρχουν προτεραιότητες στη διερεύνηση, τις οποίες καθορίζει η ανακριτική ομάδα. Κατευθυντήριες γραμμές, εξάλλου, οι ανακριτές έλαβαν και χθες από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία αναφορικά με την πορεία των ερευνών. Όσον αφορά τη λήψη κατάθεσης από τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, τον 15χρονο γιο του ζεύγους, αυτό είναι κάτι -όπως σημείωσε και σε χθεσινές του δηλώσεις- που θα αποφασιστεί από τους ανακριτές, σε ποιο στάδιο θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα