Παραδόθηκε η επιταγή στήριξης στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Μπορεί ο 12ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ να τερμάτισε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, ωστόσο οι διαδρομές της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του συνεχίζονται! Διαδρομές που, αυτή τη φορά, έφεραν τα συμβαλλόμενα μέρη της μεγάλης διοργάνωσης στα Γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου,

τα οποία πλημμύρισαν από χαμόγελα ικανοποίησης!

Σε σεμνή τελετή που έγινε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, ο Διευθυντής της διοργάνωσης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, Ανδρέας Σπύρου, παρέδωσε στην

Πρόεδρο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη, επιταγή ύψους 10.350 ευρώ. Ήταν στην ουσία το έπαθλο το οποίο «αθλοθέτησαν» με τη συμμετοχή τους όλοι οι αθλητές και πολίτες που έλαβαν μέρος στο φετινό Μαραθώνιο, προκειμένου να απονεμηθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ενισχύοντας έτσι το πολυσήμαντο έργο του.

«Είναι με χαρά και περηφάνια που σας παραδίδουμε την επιταγή, υλοποιώντας ένα παράπλευρο στόχο ανθρωπιάς που μαζί με την ΟΠΑΠ Κύπρου θέσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε ο κύριος Σπύρου, επαινώντας ταυτόχρονα την ευαισθησία και ανταπόκριση των χιλιάδων φίλων του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. «Θεσμός ο οποίος προβάλλει ουσιαστικά τη χώρα μας, αποτελώντας πια ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός στο διεθνή χώρο», όπως επισήμανε ο κύριος Σπύρου.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή και μαζί με τις ευχαριστίες της, η κυρία Κανάρη είπε ότι «αυτή η βοήθεια είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των διοργανωτών και της ΟΠΑΠ Κύπρου με στόχο την αξιοποίηση του αθλητισμού προς όφελος της κοινωνίας και των ανθρώπων». Η κυρία Κανάρη στάθηκε ιδιαίτερα στη διαχρονική συνεισφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία «στηρίζει σταθερά και αποφασιστικά τα προγράμματα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αποκάλυψη του Γενικού Διευθυντή του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Παύλου Κωστέα, ότι από τους 400 νέους δότες στη διάρκεια του Μαραθωνίου, οι τέσσερις τουλάχιστον θα είναι συμβατοί! Άρα θα σωθούν τέσσερις ζωές γεγονός που ομολογεί την τεράστια αξία των άλλων διαδρομών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, των διαδρομών ανθρωπιάς!

Στη σύντομη παρέμβασή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, είπε ότι «η εταιρία συνεχίζει τον δικό της Μαραθώνιο προσφοράς που άρχισε το 1969 με δυνατές διαδρομές στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και προπαντός στην υγεία, ενισχύοντας με συνέπεια τους σχεδιασμούς και τα προγράμματα της Πολιτείας προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας». Ο κύριος Αλετράρης εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τους διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, βεβαιώνοντας ότι «αυτή θα συνεχιστεί με κοινό παρονομαστή την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα