ΣΙΚΑΠ: Εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown

Δυσαρέσκεια για το ενδεχόμενο ενός νέου  lock down εκφράζει ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλής. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καλής, σχολιάζοντας πληροφορίες για νέο lock down στην εστίαση με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας, εκτίμησε πως αυτό θα αποτελέσει την καταστροφή των κέντρων αναψυχής και των ιδιοκτητών τους.

Δεν είναι δυνατόν, συμπλήρωσε, “να καλούμαστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας μερικές μέρες αφότου έχουμε επαναλειτουγήσει”,

ενώ διερωτήθηκε  ποιος θα πληρώσει εκ νέου τη ζημιά που αναμένουν να υποστούν οι ιδιοκτήτες των κέντρων εστίασης.

"Με τις εισηγήσεις των ειδικών και τις αποφάσεις της κυβέρνησης", είπε, "ο κλάδος βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή", προσθέτοντας πως ιδιαίτερα στην Πάφο,  η οποία είναι τουριστική περιοχή, η κατάσταση φέτος ήταν τραγική .

Δεχόμαστε, χτυπήματα από παντού, συμπλήρωσε.

Επεσήμανε πως αν τελικά κλείσει η εστίαση και πάλι, τα περισσότερα κέντρα της Πάφου δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσουν, έστω και αν βγει σχετικό διάταγμα, σημείωσε ο κ. Καλής, καλώντας τους αρμοδίους να αντιληφθούν πως τα κέντρα αναψυχής τηρούν πιστά τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας και σε καμία περίπτωση δεν είναι εστία μόλυνσης κορωνοϊού.   

"Αφήστε μας να δουλέψουμε έστω και μέχρι τις 19.00 μμ. και μην μας καταστρέφεται άλλο", κατέληξε ο κ. Καλής.

Διαβάστε επίσης: Στις 12:00 οι ανακοινώσεις για τα μέτρα από τον Υπουργό Υγείας

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα