Αιφνίδιος θάνατος Κύπριου από κορωνοϊό στο Λονδίνο (pic)

Άλλος ένας Κύπριος «έσβησε» από κορωνοϊό στη Βρετανία σύμφωνα με την Παροικιακή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 59χρονο, Λάμπρο Αλεξάνδρου, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στο νοσοκομείο University College London.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Παροικιακής, «όλα έβαιναν κανονικά για το ζεύγος Λάμπρου και Νίκης Αλεξάντρου και τις δύο κόρες, Χριστίνα και Αννίτα, μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, το απόγευμα. Εκείνη την ημέρα ο Λάμπρος επέστρεψε από τη δουλειά του- τεχνικός φροντιστής συγκροτήματος κατοικιών-αισθανόμενος

αδιαθεσία στην οποία δεν απέδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Η κατάσταση του, όμως, έγινε χειρότερη το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο North Middlesex, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Εκεί νοσηλεύτηκε μέχρι τις 24 Νοεμβρίου για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο του University College London  λόγω επιδείνωσης της κατάστασης του.  Η ενημέρωση που είχαν οι δικοί του Λάμπρου στο διάστημα αυτό  ήταν ότι παρουσίαζε διακυμάνσεις. Στις 2.30 το πρωί της Τετάρτης ο Λάμπρος υπέκυψε στο μοιραίο. Ήταν μόλις 59 χρόνων. Να σημειώσουμε ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όπως και εκείνα της αδελφής του προσβλήθηκαν από τον ιό αλλά με ελαφριά συμπτώματα»

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο Αλεξάνδρου ήταν «απλός και φιλικός στους τρόπους του, ο αξέχαστος Λάμπρος ήταν φιλάνθρωπος και καλοσχέτιστος, συνεπής και εξυπηρετικός στη συμπεριφορά του, έτοιμος πάντα να προσφέρει τη βοήθεια του όταν μπορούσε και όπως μπορούσε, πρόθυμος στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη. Χαρίσματα και πλεονεκτήματα που τον ανέδειξαν ιδιαίτερα αξιαγάπητο ανάμεσα στη δική του κοινότητα , στο γειτονικό και ευρύτερο κυπριακό, και όχι μόνο, κόσμο του Southgate, και όπου ήταν γνωστός στην ευρύτερη παροικία».

Τα σχόλια όλων όταν άκουσαν για το απίστευτο θλιβερό γεγονός, ήταν η οδυνηρή έκπληξη, βαθύτατη λύπη και τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα και την αιωνία μνήμη του.

Η κηδεία του Λάμπρου Αλεξάντρου έχει καθορισθεί για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου , 9.30 το πρωί, από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του New Southgate.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κύπριος γιατρός που έκανε «δεύτερο σπίτι του» τα νοσοκομεία στη Μελβούρνη

Αρμεύτης: Δραματικές οι ώρες εντός κι εκτός ΜΕΘ – Μόνη λύση το lockdown

Οι νοσηλευτές η «γέφυρα επικοινωνίας» μεταξύ ασθενών με τις οικογένειες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα