Σεμινάριο για χρήση απιδινωτή στην Πάφο από τους κολυμβητές

Το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών Βρυσούθκια Κέλπετρη και ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας, διοργανώνουν ναυαγοσωστικό σεμινάριο με θέμα πρώτες βοήθειες, Κάρπα και χρήση απιδινωτή το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ., στα Δημοτικά Μπάνια.

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο έμπειρος εκπαιδευτής της λιμενικής αστυνομίας Δημήτρης Φωτίου, πλαισιωμένος από ναυαγοσώστες του ναυαγοσωστικού συλλόγου Κινύρα. Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε:

"Πρώτα από όλα εκ μέροους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον

ανώτερο αστυνομικό Νίκο Πενταρά ,τον εκπαιδευτή Δημήτρη Νεάρχου και τον πρόεδρο των Ναυαγοσωστών Αλέξη Ταπακούδη, που με μεγάλη θέρμη αγκάλιασαν την ιδέα μας για την διοργάνωση του σεμιναρίου.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη και με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει το Σάββατο το πρωί στα Δημοτικά Μπάνια να την παρακολουθήσει...

"Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:"Οι πρώτες βοήθειες, που μπορούμε να δώσουμε σε κάποιο κολυμβητή που κινδυνεύει είναι πολύ σημαντικές, να μπορούμε και εμείς οι απλοί κολυμβητές να τις δίνουμε. Με τη γνώση του απιδινωτή, που πλέον με ευρωπαική οδηγία, μπορεί ο καθένας από μας να χρησιμοποιεί, μπορεί να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή,,,Επομένως, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την σπουδαιότητα του σεμιναρίου μας..."

Keywords
Τυχαία Θέματα