«Σε πέντε παιχνίδια με την Ομόνοια θα κερδίσουμε ένα -ελπίζουμε το αυριανό»

Συνειδητοποιημένος πως η ομάδα του προσέρχεται στον τελικό του κυπέλλου ως αουτσάιντερ, αλλά με την ελπίδα πως θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα εις βάρος της δεδομένα και προγνωστικά εμφανίστηκε ο Αντρέι Ραζντρ.

«Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του κυπέλλου. Κανείς στην Κύπρο δεν το περίμενε, εμείς σαν ομάδα το πιστέψαμε. Αύριο δεν θα πάμε απλά για να πάμε. Θα παλέψουμε. Σε 5 αγώνες με την Ομόνοια μπορεί να μας κερδίσει 4 φορές και εμείς 1. Ελπίζουμε αυτή να είναι αύριο. Παίζουμε με μια ομάδα δυνατή, με

βαριά φανέλα. Στα ημιτελικά κερδίσαμε ομάδα που θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω στο τέλος να κερδίσουμε στον τελικό.

Εκτός ο Χαλ που είναι τραυματίας μετά από χτύπημα που είχε, όταν κατέβαινε από το λεωφορείο στο Τσίρειο. Πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα στην καριέρα μου. Όλοι οι άλλοι είναι εντάξει. Όλοι είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, εκτός και αν προκύψει κάτι στην σημερινή προπόνηση», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα ο τεχνικός του προσφυγικού σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα