«Η φόρμα δεν παίζει ρόλο στον τελικό, όλα μπορούν να γίνουν»

Την ταμπέλα του φαβορί για την ομάδα του αποτίναξε ο Νιλ Λένον στη συνέντευξη Τύπου εν όψει το τελικού κυπέλλου.

Ο προπονητής της Ομόνοιας εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά υπογράμμισε ότι οι πιθανότητες Ομόνοιας και Εθνικού είναι μοιρασμένες.

«Είμαστε περήφανοι που παίζουμε στον τελικό. Ξεπεράσαμε δύσκολα εμπόδια όμως αυτά της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης. Αναλύσαμε τον Εθνικό, το αξίζει που είναι εδώ. Θα τα δώσουμε όλα, να μην παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε για το ματς και για ένα στάδιο γεμάτο.

Θα

είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που χάσαμε με 0-2. Η ομάδα παίζει εξαιρετικά από τότε που ήρθα. Είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα και το ρόστερ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Θέλουμε να δώσουμε κάτι πίσω στον κόσμο. Ξέρω πως θα είναι το ματς, γνωρίζω αυτή την πίεση που θα έχουμε. Όλα μπορούν να γίνουν. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, θα είμαστε έτοιμοι. Να ελέγξουμε τα συναισθήματα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι.

Έχει καλές πιθανότητες ο Λέτσιακς. Θα δούμε σήμερα και θα αποφασίσουμε.

Όλοι λένε ότι είμαστε φαβορί. Δεν είναι έτσι. Είναι στο 50-50. Η φόρμα δεν παίζει ρόλο στον τελικό. Θα φανεί ποιος θα προσαρμοστεί καλύτερα. Έχω εμπειρία από τελικούς και θα προσπαθήσω να το περάσω στους παίκτες. Έχουν και αυτοί τον δικό τους τρόπο σκέψης. Θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε τους παίκτες θετικά. Να είναι ψύχραιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα