«Σε ματς με τόση ένταση μπήκαν και προκάλεσαν. Τραγικό, παγκόσμια πρωτοτυπία».

Στα αίτια του εκτός έδρας στραβοπατήματος της Ανόρθωσης κόντρα στην Καρμιώτισσα αναφέρθηκε ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σχολίασε τόσο το ιατρικό δελτίο της ομάδας όσο και την έφοδο των αρχών λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης για έλεγχο του πρωτοκόλλου υγιεινής (σ.σ. χρήση μάσκας) από όσους ήταν στον πάγκο των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM για…

…τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για την

κορυφή, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Μπήκαμε καλά, ξέραμε τι θέλαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ αλλά και στο 23΄ αν μας δινόταν το πέναλτι στο χέρι θα ήταν διαφορετικά. Συνεχίσαμε να πιέζουμε αλλά λίγο η τελική πάσα, η τελική προσπάθεια και ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας μάς στέρησαν το δικαίωμα να πάρουμε προβάδισμα. Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα μπήκε καλύτερα αλλά το γκολ τους ήρθε στο δικό μας καλό διάστημα με αποτέλεσμα να αυξηθεί το άγχος στην δική μας μεριά. Βρήκαμε αρκετά νωρίς την ισοφάριση και παλέψαμε για δεύτερο γκολ. Χάσαμε ευκαιρίες και πάλι πότε ο Κυριακίδης, πότε η τελική προσπάθεια δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη.

Παίχτηκε ελάχιστος χρόνος ποδόσφαιρο. Στα πέντε λεπτά της καθυστέρησης, μόνο δύο λεπτά παίχτηκαν. Όπως κάνουμε κριτική στην ομάδα μας και δεν καταφέραμε να νικήσουμε δεν μπορούμε να μην αναφερόμαστε στο γεγονός ότι δεν παίχτηκε πολύ παιχνίδι. Ήταν λίγος ο χρόνος των καθυστερήσεων, ενώ και εκεί παίχτηκε επίσης λίγο ποδόσφαιρο. Όπως συζητάμε και αναλύουμε το κομμάτι το δικό μας είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Επειδή διαβάζω κάποια σχόλια, να πω ότι δεν είναι γιατί δεν ήταν καλύτερη η Ανόρθωση αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Έδειξε και η Καρμιώτισσα ότι είναι καλή ομάδα. Ούτε υποτίμηση υπήρχε, ούτε τίποτα. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα σου βγουν. Βλέπουμε την συνέχεια που είναι δύσκολη, Τετάρτη Κύπελλο με την Πάφο και στην συνέχεια δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ».

…τη διακοπή μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ήρθαμε από μια αποχή 4-5 μηνών και οι παίκτες δίνουν συνεχόμενα ματς με τις ομάδες τους και τις Εθνικές. Εμείς έχουμε δέκα διεθνείς. Ο προπονητής καλείται να κάνει την ανάλογη διαχείριση για να μπορέσουμε να είναι όλοι σε ετοιμότητα και να αποφευχθούν οι τραυματισμοί».

…τις απουσίες στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο: Με τον Λόρια τι γίνεται; «Επιστρέφει ο Οκριασβίλι. Ο Σίλντενφελντ είναι καλύτερα, ήταν και στην αποστολή με την Καρμιώτισσα. Για τον Λόρια θα δούμε την κατάσταση του και αναλόγως θα πράξουμε. Δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του από την στιγμή που υπάρχει και ο Τζουρ και ο Παπαδόπουλος που μπορούν να καλύψουν το κενό».

…το περιστατικό που μπήκαν στο γήπεδο να ελέγξουν αν φοράνε μάσκες στον πάγκο: «Είναι τουλάχιστον τραγικό αυτό που έγινε σε ένα ματς τηλεοπτικό που μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε και να δει από το βίντεο αν φορούσαμε μάσκες. Σε ένα ματς με τόση ένταση μπήκαν και προκάλεσαν. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία».

…το ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να δώσει αυτή την εντολή: «Δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα. Υπήρχαν πολύ πιο απλοί τρόποι να γίνει αυτό που έγινε. Δεν είναι λογικό να γίνεται αυτό το πράγμα».

…το αν θα γίνουν διαβήματα για το θέμα: «Θα το εξετάσει η διοίκηση και εννοείται ότι θέλουμε να μάθουμε τους λόγους που έγινε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα