Σε έξι αγώνες 28 τέρματα (Θετικά και αρνητικά απο χθες)

Ενδιαφέρον στοιχεία έχουν προκύψει από το πρώτο μέρος της 9ης αγωνιστικής. Θετικά και αρνητικά.

Ξεκινώντας από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Η νίκη επί του Εθνικού Άχνας με 3-0 ήταν η 6η συνεχή και συγκεκριμένα από τις 12/9 όταν έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΚ εκτός έδρας έχει συγκομιδή 18 βαθμούς. Στους έξι αυτούς αγώνες έχει πετύχει συνολικά 28 τέρματα χωρίς να δεχθεί ούτε ένα. Συνολικά έχει πετύχει 41 τέρματα. Εντός έδρας έχει πετύχει 19 τέρματα και εκτός έδρας

22. Ο Ντε Βισέντι έφτασε στα οκτώ, ο Βινίσιους στα τέσσερα και ο Χαραλαμπίδης στα τρία τέρματα.

Ο Απόλλωνας ο οποίος πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετρά το απόλυτο στην έδρα του σε πέντε αγώνες. Τέσσερις νίκες και ένας αγώνα που κατακυρώθηκε υπέρ του με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ. Από τις 20/9 και από την ήττα με την Ν.Σαλαμίνα με 2-0 μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Ερμής για 6ο συνεχή αγώνα έμεινε μακριά από την νίκη με την τελευταία επικράτηση να είναι στις 14/9 με την ΕΝΠ 2-1. Για τρίτο συνεχή αγώνα δεν έχει πετύχει τέρμα. Η Αγία Νάπα από την άλλη παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας. Η ΕΝΠ ισοφάρισε στο 95' και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελευταία νίκη της ΕΝΠ ήταν στις 20/9 επί της Πάφου με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα