Σε διαθεσιμότητα λοχίας που κανόνιζε συμβουλές από «ψυχολόγο»

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε 42χρονη λοχίας της Αστυνομίας και 40χρονος. Οι δυο φέρονται να συνεργάστηκαν για παροχή συμβουλών σε πολίτη από «ψυχολόγο», τις οποίες διευθέτησε η λοχίας της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον 40χρονο.

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα τριήμερης κράτησής τους.

Οι δυο συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 40χρονος και 42χρονη, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα: 1. Κατάχρησης εξουσίας, 2. Δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο

λειτουργό, 3. Αθέμιτης κτήσης περιουσιακού οφέλους, 3. Συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, 4. Συνωμοσίας για διάπραξη πλημμελήματος, 5, Συνωμοσίας για καταδολίευση, 6. Απάτης, 7. Εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και 8. Άσκησης επαγγέλματος χωρίς άδεια.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η λοχίας της Αστυνομίας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ως προβλέπεται από τους κανονισμούς της Δύναμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα