Σάρωσε η Άρσεναλ στη... διακοπή του πρωταθλήματος!

Εννέα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές που βρήκαν δίχτυα είχε η Άρσεναλ στα προκριματικά του Euro 2016 αλλά και σε αυτά του Μουντιάλ του 2018 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής!

Οι «κανονιέρηδες» σάρωσαν στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, με μπροστάρη τον Αλέξις Σάντσες που συνολικά σε δύο παιχνίδια με τη Χιλή σκόραρε τρεις φορές και συνέχισε το κρεσέντο φτάνοντας στα εννέα τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Ο Σάντι Καθόρλα πέτυχε δύο γκολ

για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο Ολιβιέ Ζιρού ισάριθμες φορές βρήκε δίχτυα για τη Γαλλία στα προκριματικά του Euro 2016, ο Άαρον Ράμσεϊ πέτυχε γκολ για τους Ουαλούς που προκρίθηκαν εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, ενώ και ο Τζόελ Κάμπελ βοήθησε την Κόστα Ρίκα και μάλιστα πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στις ΗΠΑ.

Από πλευράς Αγγλίας, οι Θίο Γουόλκοτ και Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν σκόραραν στα πρόσφατα παιχνίδια με Εσθονία και Λιθουανία για το 10x10 των «τριών λιονταριών» και σε επίπεδο Ελπίδων χρίστηκε σκόρερ ο Τσούμπα Άκπομ σε ματς με τον Καζακστάν, αν και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Χαλ.

Με αυτή τη μικρή... ιδιαιτερότητα, του δανεισμού σε άλλη ομάδα, ο Σέρζ Γκνάμπρι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 της ομάδας Ελπίδων της Γερμανίας κόντρα στη Νησιά Φερόε, ενώ για τα «πάντσερ», αξίζει να σημειωθεί πως δύο ασίστ είχε ο Μεσούτ Εζίλ στους Άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα