Σανέτι: "Ο Οσβάλντο επιτέθηκε στον Μαντσίνι"!

O Χαβιέρ Σανέτι αποκάλυψε πως ένα επεισόδιο του Οσβάλντο με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι οδήγησε τον Ιταλό φορ να δει πρόωρα την πόρτα της εξόδου από την Ίντερ. Ποιό το "παράπονό" του από τον Ικάρντι.

Άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" ήταν ο πρώην αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέρ Σανέτι, καθώς επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Πάμπλο Οσβάλντο να έχει σπρώξει τον προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι στα αποδυτήρια της Ίντερ, μετά το 1-1 με τη Γιουβέντους στο Τορίνο."Εάν ήμουν

περισσότερο θυμωμένος ή απογοητευμένος με τον Οσβάλντο; Περισσότερο θυμωμένος, αλλά ήταν και ο ίδιος θυμωμένος με τον εαυτό του.Συνειδητοποίησε ότι προσπαθώντας να ακουμπήσει τον προπονητή ήταν ένα σοβαρό λάθος. Σπατάλησε μία σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος πρώην άσος και νυν μέλος της διοίκησης των "νερατζούρι".Παράλληλα, δεν άφησε ασχολίαστα τα πρόσφατα "καμώματα" του συμπατριώτη του Ικάρντι, ο οποίος πρώτα τσακώθηκε με τους οπαδούς μετά το ματς με τη Σασουόλο και έπειτα δεν πανηγύρισε -ως αντίδραση- τα δύο γκολ του κόντρα στην Παλέρμο."Είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε να κατανοήσει πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Το πρώτο πράγμα που λέμε πάντα είναι ότι πρέπει να έχεις σεβασμό για τους φιλάθλους της ομάδας.Τι ήταν χειρότερο μεταξύ του Μπαλοτέλι που είχε πετάξει τη φανέλα του στο χορτάρι ή του Ικάρντι που δεν ήθελε να πανηγυρίσει; Προφανώς η ενέργεια του Μάριο, όμως και τα δύο περιστατικά είναι δυσάρεστα.Η πρόθεσή μας πάντως είναι να παραμείνει ο Ικάρντι στην ομάδα και τη νέα σεζόν και δουλεύουμε πάνω στην ανανέωση του συμβολαίου του. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα