Οθέλλος: Η νίκη ισούται με έξι βαθμούς

Στόχος του Οθέλλου στη φετινή χρονιά δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, αν και η ομάδα είχε και το βλέμμα της στραμμένο στον θεσμό του κυπέλλου.

Και πώς να μην το κάνει, καθώς απέκλεισε τον Απόλλωνα για τους «16» του κυπέλλου, ανοίγοντας ουσιαστικά την όρεξή της. Βεβαίως, ο στόχος αυτός ήταν πάντα δευτερεύων μιας και η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί τον διακαή πόθο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Ο στόχος αυτός βρίσκεται πλέον ενώπιον της ομάδας που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου», σε έναν τελικό για την παραμονή στην κατηγορία.

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους, ο Οθέλλος προσβλέπει στο διπλό, με το οποίο θα ξεφύγει έξι βαθμούς από την Αγία Νάπα, φτάνοντας παράλληλα τη Νέα Σαλαμίνα, που έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ερμή. Έτσι η μάχη της παραμονής αρχίζει και ο Οθέλλος θέλει να την κερδίσει, έτσι ώστε στο τέλος να κερδίσει και τον «πόλεμο».Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Σακκάς δεν θα έχει στις επιλογές του τους τραυματίες Γκριγκαλασβίλι, Κμαλάντζε, Χατζηγιαννακού και Μενέντες.Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία επικεντρώνονται πλέον στον στόχο της παραμονής και ευελπιστούν ότι σήμερα η ομάδα θα πάρει το τρίποντο. Μιλώντας στη «Σ» ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Οθέλλου, Νικόλας Ζαννέττος δήλωσε:

«Πλέον επικεντρωνόμαστε στον στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Αυτή η πεποίθηση υπάρχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον κόσμο. Και όλοι μαζί θα συσπειρωθούμε, προκειμένου να το πετύχουμε. Έχουμε πολλά προβλήματα, όμως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και μεμψιμοιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα