Σάλος από επεισόδιο βίας σε Γεν. Νοσοκομείο Πάφου–Το χρονικό

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο βίας, που σημειώθηκε στις 20: 30 χθες το βράδυ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπως αποκάλυψε πρώτο το Sigmalive και η Άννα – Μαρία Ευτυχίου.

36χρονος ασθενής μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες για εξέταση και σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε και χτύπησε μια γιατρό και ένα νοσοκόμο. Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία και ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες ΕΔΩ

Τ’ αδικήματα, που αντιμετωπίζει είναι της πρόκλησης ανησυχίας και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι δεν έτυχε σωστής μεταχείρισης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φασαρία. Ο νοσηλευτής και η γιατρός είναι καλά στην υγεία τους.

Ο νοσηλευτής, ωστόσο, για προληπτικούς λόγους κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου, Σπύρος Γεωργίου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα καταδίκασε κάθε επεισόδιο βίας προς το προσωπικό του Νοσοκομείου και υπέδειξε ότι επιβάλλεται η λήψη μέτρων για προστασία των εργαζομένων.

Την επιτακτική ανάγκη για άμεση εφαρμογή όλων των αποφάσεων που λήφθηκαν τις περασμένες εβδομάδες σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας τόνισε, εξάλλου, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης.

Το προσωπικό ασφαλείας, υπέδειξε, πρέπει να βρίσκεται εντός του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών για να επεμβαίνει άμεσα και όχι να επιβλέπει την ασφάλεια εκτός του Τμήματος.

Οι ποινές, που επιβάλλονται πρέπει, τόνισε ο κ. Πετέλης, να είναι αυστηρές για να είναι λειτουργούν παραδειγματικά και αποτρεπτικά.
Το νέο περιστατικό βίας καταδίκασε και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο συλληφθείς, είπε, είτε θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου και θα ζητηθεί η κράτησή του, είτε θα ολοκληρωθεί η υπόθεση και θα καταχωρισθεί άμεσα στο Δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα