Απόλλων: Μόνο που της έβαλε δύσκολα

Μόνο που έβαλε δύσκολα σε μια ομάδα όπως η ψεσινή Αταλάντα, πρέπει να αφήνει ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας, αφού όλοι είδαμε την εξαιρετική απόδοση της Ιταλικής ομάδας.


Η Αταλάντα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει. Συνολικά 22 τελικές προσπάθειες για τους Ιταλούς που ήθελαν μέσα στην έδρα τους (αν και δεν ήταν η «φυσική») να αποδείξουν ότι είναι το αφεντικό στον όμιλο. Η ομάδα του Αυγουστή από τα πρώτα λεπτά είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, δέχθηκε πάρα πολύ μεγάλη πίεση, ωστόσο άντεξε μέχρι το ημίχρονο με το 1-0

και στο 59’ έβαλε δύσκολα στους Ιταλούς.

Ο Σκέμπρι ισοφάρισε, αλλά ο Απόλλωνας δέχθηκε μεγάλη πίεση και η Αταλάντα απάντησε με δυο γρήγορα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Μόνο που ο Απόλλωνας έβαλε δύσκολα στην ψεσινή Αταλάντα λέει πολλά. Οι Ιταλοί δεν υποτίμησαν την ομάδα μας, σε αντίθεση με τις άλλες δυο ομάδες στον όμιλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα του Σωφρόνη. Σίγουρα στο ΓΣΠ θα είναι διαφορετικά, ωστόσο η Αταλάτνα έδειξε πόσο ποιοτική ομάδα είναι.

Πλέον ο Απόλλωνας στρέφει την προσοχή του στο Κυπριακό πρωτάθλημα, αφού την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα