Σαλαμίνα: Ημέρα ζυμώσεων και αποφάσεων

Ημέρα συναντήσεων και ενδεχομένως λήψης αποφάσεων είναι η σημερινή στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Πρόεδρος Πάρης Ανδρέου θα συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας Αντόνιο Κονσεϊσάο για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Πρόθεση της διοίκησης ήταν η εν λόγω συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, όμως, επισπεύστηκε κατόπιν επιθυμίας του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» διατείνονται

πως, ακόμη, δεν λήφθηκε απόφαση για την παραμονή ή όχι του κ. Κονσεϊσάο, ο οποίος θα τους μεταφέρει σήμερα και τις δικές του προθέσεις.

Μετά τη συνάντησή του με τον προπονητή, ο Πρόεδρος Πάρης Ανδρέου θα τα πει με τον τεχνικό διευθυντή και την εφορεία ποδοσφαίρου.

Αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την οποία ο Πρόεδρος θα κοινοποιήσει τις προθέσεις του αναφορικά με την

παραμονή του ή όχι στην ηγεσία του συλλόγου με τις πιθανότητες, τη δεδομένη στιγμή, να παραμένουν μοιρασμένες.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Ανδρέου αποτελούν τροχοπέδη. Όμως, σημαντικό ρόλο για την οριστική απόφαση που θα λάβει θα διαδραματίσουν και οι στόχοι που θα τεθούν, αφού επιθυμία του είναι η ομάδα να προχωρήσει περαιτέρω και ν’ ανέβει επίπεδο. Ταυτόχρονα, στη σημερινή της συνεδρία η διοίκηση θα θέσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, την ευθύνη του οποίου έχει ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου.

Χθες, η Νέα Σαλαμίνα γνωστοποίησε πως ο Νικόλας Εγγλέζου, ο οποίος θα μεταβεί στη Αγγλία για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα σε επέμβαση, επιστρέφει στην ΑΕΚ καθώς ολοκληρώθηκε ο εξάμηνος δανεισμός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα