ΣΑΚ σε «Ισότητα»: «Εγκαταλείψτε την άκρατη συνθηματολογία»

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) καλεί τους αστυνομικούς του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα «να εγκαταλείψουν την άκρατη συνθηματολογία, που δεν οδηγεί σε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα» και να δρομολογήσουν από κοινού την επανένταξή τους στον ΣΑΚ, «ενδυναμώνοντας έτσι τη φωνή μας για διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας».

Ο ΣΑΚ σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα αναφέρεται σε δηλώσεις του Προέδρου του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα, Νίκου Λοϊζίδη

και υποστηρίζει ότι αγγίζουν τα όρια της «ανευθυνότητας» και υπονομεύουν τις αρχές και τις αξίες του γνήσιου συνδικαλισμού.

Ο ΣΑΚ «καλεί τους αστυνομικούς να απομονώσουν τους λασπολόγους και διασπαστές και να κωφεύσουν στα νέα παραληρήματά τους, για να αποτρέψουν ορατούς κινδύνους που εγκυμονούνται από τις απερίσκεπτες και ανεύθυνες ενέργειές τους».

Καλεί, επίσης, «τους συναδέλφους αστυνομικούς του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Ισότητα να εγκαταλείψουν την άκρατη συνθηματολογία, που δεν οδηγεί σε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και να δρομολογήσουμε από κοινού την επανένταξή τους στον ΣΑΚ ενδυναμώνοντας έτσι τη φωνή μας για διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας».

Αναφέρει, τέλος,  ότι «τα χιλιάδες μέλη που πλαισιώνουν τον ΣΑΚ από την ίδρυσή του και συνιστούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών, συνειδητοποιούν τη διαχρονική αναγνώριση του Συνδέσμου μας ως του μόνου συνδικαλιστικού φορέα που έχει επιφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις στους όρους και τις συνθήκες εργοδότησης των αστυνομικών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΑΚ, Ισότητα, Εγκαταλείψτε,sak, isotita, egkataleipste