Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί για προπηλακισμό, δηλώνουν απεργοί στην ANYTIME

Τα μέλη της συντεχνίας ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ που απεργούν στην εταιρεία ANYTIME, σε ανακοίνωση τους με αφορμή δημοσιεύματα στο Τύπο, "για δήθεν προπηλακισμό του κ. Χαράλαμπου Αριστοτέλους από συντεχνιακούς της ΠΕΟ, κατά την παρουσία του στον χώρο της απεργίας" δηλώνουν πως αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δυστυχώς,

σημειώνεται, ο κ. Αριστοτέλους κατά την επίσκεψη του «αντί της αλληλεγγύης και στήριξης,  αναίτια και απροκάλυπτα, επέλεξε να επιτεθεί ενάντια στην οργάνωση που διεξάγει την απεργία με διάφορους προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, κάτι που φυσιολογικά προκάλεσε την αντίδραση των συνδικαλιστικών στελεχών, ζητώντας του να μην προκαλεί και να αποχωρήσει».

Όπως αναφέρεται, η απεργία στην ANYTIME, η οποία διαρκεί για περισσότερο από ένα μήνα διεξάγεται από την ΠΑΣΕΥ-ΠΕΟ, τη συντεχνία στην οποία εγγράφηκαν και είναι μέλη οι εργαζόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο. Στον χώρο της απεργίας, καθημερινά βρίσκονται συνδικαλιστές και στελέχη της ΠΕΟ για στήριξη στους απεργούς και περιφρούρηση της απεργίας, ενώ στο προηγούμενο χρονικό διάστημα εκπρόσωποι συντεχνιών της ΠΕΟ,  άτομα και συλλογικότητες, επισκέφτηκαν τον χώρο της απεργίας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανυπόστατοι, ANYTIME,anypostatoi, ANYTIME