Νίκος Γκέλια - Μαύρο Ρόδο: «Ήρθα μόνος μου 6 ετών από τα Τίρανα με έναν ταξιτζή»

Ο Νίκος Γκέλια αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη ζωή του και τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Μαύρο Ρόδο».Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Νίκος Γκέλια, αποκάλυψε στο Στούντιο 4 τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και την ελληνική ταυτότητα που απέκτησε μετά από 26 χρόνια. Αρχικά ο Νίκος…

Στη συνέχεια ο Νίκος Γκέλια αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν μόλις 6 ετών κι ήρθε μόνος, χωρίς τους γονείς του με ένα ταξί στον Βύρωνα.

Συγκεκριμένα

είπε: «Ήρθα μόνος μου από Τίρανα με έναν ταξιτζή. Έμεινα ένα χρόνο χωρίς τους γονείς μου και έμενα στο σπίτι της θείας. Με πήρε το ταξί και με έφερε εδώ. Θυμάμαι κάποια πράγματα στη διαδρομή. Θυμάμαι το πρώτο μου σουβλάκι,καλαμάκι, θυμάμαι την ουρά στα σύνορα.

Ο φόβος μου ήταν αυτό για να μην με γυρίσουν πίσω. Όταν πλησίαζα τα σύνορα είχε σφιχτεί η καρδιά μου και τότε δεν είχαμε κινητά όπως τώρα. Ήταν δύσκολη η διαδικασία πριν. Όταν έφυγαν οι γονείς μου και δεν ήξερα πόσο καιρό θα κάνω να τους δω». Ενώ έμαθε να μιλάει ελληνικά μέσα σε ένα καλοκαίρι παίζοντας με τα υπόλοιπα παιδιά στην πλατεία.

Όσα είπε για την πρώτη του επαφή με την Ελλάδα, ο Νίκος Γκέλια:

Υπήρχαν στιγμές που ένιωσε ρατσισμό στο σχολείο:«Υπήρξε δάσκαλος που μου είπε «Είσαι Αλβανός. Δεν δικαιούσαι να πεις ιστορία». Με απογοήτευσε αυτό αλλά και με πείσμωσε κιόλας!», είπε για τον τρόπο που αντιμετώπισε το γεγονός.

Σχετικά με τις εξελίξεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Γκέλια δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Γκέλια - Μαύρο Ρόδο, Ήρθα, Τίρανα,nikos gkelia - mavro rodo, irtha, tirana