Ρούνεϊ: «Καλύτερο το δικό μου ψαλιδάκι από του Ρονάλντο»

Μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Γουέιν Ρούνεϊ μπήκε στον πειρασμό να... αυτοσυγκριθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το μαγικό γκολ με ψαλιδάκι του Πορτογάλου κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο CR7 ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας που πέρασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έπειτα το απίθανο ψαλιδάκι που έπιασε, σκοράροντας το δεύτερο γκολ στο εμφατικό 0-3 της Ρεάλ επί της Γιουβέντους.

Φυσικά δεν άργησαν να έρθουν και οι συγκρίσεις. Ο ένας

ήταν με τον Ζλάταν ή τον Φαν Μπάστεν, ο άλλος με τον Πελέ ή τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Σουηδός πάντως δεν έχασε την ευκαιρία κι έριξε αμέσως το... καρφί του στον Ρονάλντο, μιας κι ο ίδιος είχε σκοράρει με ψαλιδάκι από πολύ μεγαλύτερη απόσταση, ενώ τελευταίος πήρε θέση ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Σε ψηφοφορία που έκανε στο twitter ο Ρίο Φέρντιναντ για το ποιο ήταν καλύτερο ψαλιδάκι ανάμεσα σε αυτό του Πορτογάλου κι εκείνο του Ρούνεϊ σε ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι, ο Άγγλος στόπερ έδωσε ψήφο στον σούπερ σταρ της Ρεάλ. Ο Ρούνεϊ όμως που πλέον αγωνίζεται στην Έβερτον, έσπευσε να υπερασπιστεί τον... εαυτό του.

«Νομίζω ότι ήταν δυσκολότερο τεχνικά αυτό που είχα βάλει εγώ. Οπότε πηγαίνω με το δικό μου», έγραψε ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα