"Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν τώρα εκλογές" (ηχητικό)

"Αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε εκλογές, η φυγή μου ίσως φέρει πισωγύρισμα στην καλαθόσφαιρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημήτριου στο Ράδιο Πρώτο.

"Έχουμε θέμα με τη διαιτησία, υπάρχει ανέλιξη αλλά..."

"Έχουμε ήδη συμφωνία με τον δήμο Αγίου Δομετίου. Θα είναι το σπίτι των Εθνικών ομάδων, όμως το όραμα το δικό μου είναι το αθλητικό κέντρο που ετοιμάζουμε στην Κόσσιη. Υπάρχει θέληση από το κράτος και το εξωτερικό.

Θα έχουμε γήπεδα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, θα υπάρχει γήπεδο που θα μετατρέπεται σε τένις για επίσημους αγώνες όπως επίσης και πισίνα. Μετά τις εκλογές θα μπορούμε ν' ανακοινώσουμε αυτό το μεγάλο έργο που είναι όραμα όχι μόνο για μένα αλλά και γι' όλους που ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα.

Για τις ακαδημίες: Υπάρχουν 4000 παιδιά, ένας μεγάλος αριθμός και αυτή τη στιγμή δεν βοηθάμε οικονομικά όλες τις ομάδες. Βοηθάμε όμως εκεί που χρειάζεται. Όλα τα σωματεία πρέπει να είναι ευχαριστημένα από τη στήριξη της ομοσπονδίας. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Η Β1 στηρίχτηκε περισσότερο από τη Β2. Υπήρχε τεράστιο οικονομικό κονδύλη για την πρώτη κατηγορία, δεν δόθηκαν ξανά έτσι λεφτά. Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και Ντίνος Μιχαηλίδης. Δεν ζητάμε μεγάλο ποσό, είναι 500 χιλιάδες ευρώ.

Για τις εκλογές: 20 του Απρίλιου τώρα αρχίζει η διαδικασία, δύο σωματεία πρέπει να υποδείξουν τον υποψήφιο. Δεν χρειαζόμαστε εκλογές αυτή τη στιγμή. Μέσα σε 2μιση χρόνια δεν μπορούμε να τα υλοποιήσουμε όλα. Θέλω να είμαι εκεί και την επόμενη 4ετία και θα είναι η τελευταία μου. Χρειάζεσαι κάποιον για να μπορεί ν' ανοίγει τις πόρτες. Τρέχω διάφορα θέματα, χωρίς το οικονομικό δεν υπάρχουν σωματεία. Έχω την καθολική στήριξη των σωματείων. Δεν είμαι άνθρωπος της καρέκλας, έχω προσφέρει θέλω ακόμη τέσσερα χρόνια. Η φυγή μου ίσως φέρει πισωγύρισμα στην καλαθόσφαιρα. Αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε εκλογές.

"Μεγάλο γεγονός η συνέλευση της FIBAS που θα γίνει στην Κύπρο. Ο Τούρκος δεν ήθελε με τίποτα να έρθει εδώ για ΓΣ και καταφέραμε να πάμε σε ψηφοφορία με 18 συμμάχους και 4 εναντίον. Από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Θα έρθουν 50 χώρες. Οργανωτική της FIBA, θα παραμείνουν στο νησί μας 4-5 ημέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα