Ρεάλ Σοσιεδά-Ομόνοια 2-1: Το πάλεψε... αλλά γνώρισε την ήττα στην Ισπανία

Με πολύ καλή εμφάνιση και αρκετά βελτιωμένη εικόνα, η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με 2-1 μέσα στην Ρεάλε Αρένα, απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Με αυτή την ήττα το "τριφύλλι" έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό, πράγμα που δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη, οι Ισπανοί πέτυχαν το απόλυτο 2Χ2 και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.

Άτυχοι οι Κασάμα και

Γιούστε, που τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 24' μετά από κεφαλιά του Ελουστόντο με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο. Λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση του 30λεπτού η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να πετύχει το τέρμα που έψαχνε με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής από τον Γκεβαρά.

Το "τριφύλλι" δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο 1ο μέρος και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 2ο μέρος αφού έγινε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Γιούστε μετά τον τραυματισμό του Κασαμά στο 15΄.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας και έφτασε στην πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη με σουτ του Σόρλοθ στο 63ο λεπτό. 

Η Ομόνοια, κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια στο 72ο λεπτό. Αυτή ήταν και η πρώτη ουσιαστική απειλή των «τριφυλοφόρων». Ο Μπρούνο μπήκε στην αντίπαλο περιοχή, μετά από ωραία μπαλιά του Μίλετιτς και αφού έγινε μπέρδεμα από τους αμυντικούς της Σοσιεδάδ, ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Ρεμίρο για το 1-1. 

Δυστηχώς, οκτώ λεπτά κράτησε η ισοφάριση της Ομόνοιας στο Σαν Σεμπαστιάν με τον Σόρλοθ στο 80' να γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με κοντινό πλασέ να κερδίζει ον Φαμπιάνο για το 2-1.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Σόλα, Ελουστόντο, Ζουλμπέντια, Ρίκο, Ιλαραμέντι, Γκεβάρα, Μερίνο (Ναβάρο 60'), Μέντεζ, Καρρικαμπούρου (Σόρλοθ 60'), Τσο (Κούμπο 60΄)

Στον πάγκο: Ζουμπιαούρ, Μαρέρο, Ζουμπιμέντι, Μούνοζ, Κούμπο, Ναβάρο, Γκοροσαμπέλ, Σόρλοθ, Πατσέκο, Νταβίντ Σίλβα, Τουριέντες, Γκονζάλεζ

Ομόνοια Φαμπιάνο, Κίτσος, Ψάλτης (Μάθιους 64'), Γιούστε (Λανγκ 50΄), Μίλετιτς, Παναγιώτου, Μπασιρού, Κασαμά (Χάμπος 12') Μιξ (Παπουλής 64'), Λοίζου, Ανσαριφάρντ (Μπρούνο 64')

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Μάθιους, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής, Λέζιακς, Ζαχαρίου, Λανγκ, Χαραλάμπους, Κακουλλής

Referee Kristo Tohver EST

Assistant referees Silver Koiv - Karolin Kaivoja EST

Fourth official Juri Frischer EST

Video Assistant Referee Chris Kavanagh ENG

Assistant Video Assistant Referee Stuart Attwell ENG

Keywords
Τυχαία Θέματα