Ράμος για Φαν Ντάικ: «Αξίζει την χρυσή μπάλα»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τα τελευταία δύο χρόνια είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος αμυντικός της «γηραιάς ηπείρου», δύο τίτλοι που καθιστούν το 2019 την καλύτερη χρονιά (έως τώρα) στην καριέρα του Ολλανδού διεθνή κεντρικού αμυντικού, καθώς θα είναι και υποψήφιος και για τη «χρυσή μπάλα».   

Μάλιστα, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ αξίζει να κατακτήσει το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς: «Αν ο Βίρτζιλ κερδίσει το βραβείο,

θα είναι απόλυτα σωστό. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός. Είναι πιο δύσκολο για έναν αμυντικό να κερδίσει το βραβείο, αλλά φαίνεται πως οι Κριστιάνο και Μέσι δεν θα το κερδίσουν φέτος», τόνισε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 27χρονος Ολλανδός σέντερ μπακ που μετακόμισε στο «Ανφιλντ» τον Γενάρη του 2018, έχει συμβόλαιο έως και το 2023 και απολαβές 125.000 λιρών την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος θέλει αναβάθμιση και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που εκτιμά την αγωνιστική προσφορά του, φαίνεται διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να αυξήσει τις αποδοχές του στις 200 χιλιάδες λίρες, όσα εισπράττει και ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα