Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία - Κινδύνεψε ένοικος

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου ανταποκρίθηκε μετά από μήνυμα σε πυρκαγιά σε δωμάτιο διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:48.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο δωμάτιο του διαμερίσματος και η ένοικος του, η οποία βρισκόταν εντός του κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, εξήλθε σε ασφαλή χώρο χωρίς να κινδυνεύσει και ειδοποίησε για την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το δωμάτιο του διαμερίσματος υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε

η βαφή ολόκληρου του διαμερίσματος.

Εκτός από την κατάσβεση, έγινε και εξαερισμός από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και έρευνα σε όλα τα διαμερίσματα του ορόφου για τυχόν παγιδευμένα άτομα.

Πραγματοποιείται διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Εκ πρώτοις όψεως, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα ηλεκτρικής συσκευής εντός του δωματίου.

Επιπρόσθετα, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου ανταποκρίθηκε μετά από μήνυμα, σε πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και του αποχωρητηρίου της οικίας και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:40.

Την  ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ο ένοικος της οικίας απουσίαζε. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ο χώρος του αποχωρητηρίου, καθώς και η κουζίνα με το περιεχόμενό της, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, ζημιές υπέστη και η ξύλινη στέγη της οικίας. Από τον καπνό και τη θερμότητα, επηρεάστηκε το υπόλοιπο μέρος της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα