Θλίψη στην ΠΕΟ για τον θάνατο του Τ/κ συνδικαλιστή Mehmet Seyis

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, εκφράζει θλίψη για τον θάνατο του Τ/κ συνδικαλιστή, που διετέλεσε Πρόεδρος της Dev-is, Mehmet Seyis, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αντιπροσωπεία του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ με επικεφαλής τη ΓΓ Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, θα παρευρεθεί

και θα απευθύνει επικήδειο λόγο στην κηδεία του Mehmet Seyis, που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 9.30 πμ στα γραφεία της DEV-IS και αργότερα στις 1.00 στην ταφή, η οποία θα γίνει στην Αμμόχωστο.

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου της Dev-is, η συνεργασία  και η κοινή δράση με την ΠΕΟ ενισχύθηκε περαιτέρω, βάθυνε και δυνάμωσε ακόμα περισσότερο και προστίθεται ότι για τη ΠΕΟ, ο Mehmet Seyis  είναι ένας από τους ηγέτες του σύγχρονου κυπριακού ταξικού συνδικαλιστικού  κινήματος, "με τον οποίο έχουμε πορευτεί κάτω από τα ίδια λάβαρα, εμπνεόμενοι από τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά".

Σύμφωνα με την ΠΕΟ, η υγεία του Mehmet τον υποχρέωσε πρόωρα να αφυπηρετήσει από το πόστο του. Αναφέρει ακόμα ότι "το κοινό μας όραμα, η κοινή μας αντίληψη ότι η εργατική τάξη είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας και είναι η μόνη που μπορεί, φύσει και θέσει να στηρίξει την επανένωση και να δώσει προοδευτικό, κοινωνικό και ταξικό περιεχόμενο στο όραμα για μια επανενωμένη κοινή πατρίδα, θα συνεχίσει να καθοδηγεί τη δράση μας".

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα