Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές προβλέπει η Μετεωρολογία

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου σήμερα και για το επόμενο τριήμερο.

Σήµερα αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα δυτικά και νότια µέχρι

ισχυροί, 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα θα καταστεί µέχρι ταραγµένη, στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρείται και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά τοπικά στα ανατολικά µεταβλητοί, µέχρι 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αναµένονται περίοδοι µε αυξηµένες νεφώσεις αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, το µεσηµέρι και το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Πέµπτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα