Πτώση θερμοκρασίας την Καθαρά Δευτέρα με βροχές

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη ενώ από την Κυριακή το βράδυ, αναμένονται βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Από το απόγευµα και µετά στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι,

3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Από αργά το βράδυ, και µετά, νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναµένεται να δώσουν τοπικα βροχές κυρίως στα δυτικά, νότια και ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Κυριακή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και πολύ πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως βροχές. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα